Yritys

Peruukkihuone on syntynyt kauneudenhoitoalalla työskentelevän naisen intohimosta tuoda kauneutta ja hyvinvointia myös niille, jotka joutuvat tai haluavat käyttää peruukkia tai hiuslisäkkeitä. Johtoajatuksena on tuottaa sinulle yksilöllinen, lämminhenkinen ja kokonaisvaltainen palvelukokemus. Sinua palvelee aina asiantunteva henkilö, joka on kouluttautunut erityisesti peruukkeihin.

Usein erityinen terveydentila asettaa haasteita myös ihonhoidolle. Kauneudenhoidon ammattilaisena voin auttaa myös siinä. Peruukkihuone sijaitsee samoissa tiloissa kivijalkamyymälä Kosmetiikka 32:n kanssa, joten saat halutessasi meiltä avun ja opastuksen myös ihonhoitoon ja ehostukseen.

Keskeinen sijainti Tampereen keskustassa kivenheiton päässä niin rautatieasemalta kuin Stockmannilta, tekee asioinnista vaivatonta joko julkisilla liikennevälineillä tai omalla autolla.

Peruukkihuone toimii ajanvarausperiaatteella. Erillinen yksityinen tila antaa mahdollisuuden paneutua juuri Sinulle sopivan yksilöllisen ja laadukkaan peruukin valintaan aistikkaassa ja kauniissa myymälässä. Mielestäni ostohetkestä voi ja pitää tehdä kaikille aisteille ihana ja positiivinen kokemus. Odotan Sinua palveltavakseni!

Riikka