Peruukit

Peruukit ja tupeet

Valikoimamme on laaja ja korkealaatuinen. Suurin osa peruukeista ja hiuslisäkkeistä kuuluu saksalaisen Gisela Mayerin mallistoon.

Peruukkivalikoimastamme löydät helppohoitoiset kuituperuukit tai luonnolliset aitohiusperuukit. Saat meiltä myös erilaisia tupeita kaikkiin tarpeisiin. Malleissamme on luonnolliset sävyt, kauniit ajattomat leikkaukset ja trendimallisto.


Hiuslisäkkeet

Valikoimassamme on laajasti erilaisia hiuslisäkkeitä. Niillä saat tuuheutta ja kivaa piristystä sekä helppoa muutosta ilmeeseesi. Nämä löydät myös myymälästä
Kosmetiikka 32, Tuomiokirkonkatu 32, 33100 Tampere


Hoito ja hoitotuotteet

Meiltä ostettuihin peruukkeihin saat aina kirjalliset hoito-ohjeet. Hoitamalla säännöllisesti sopivilla tuotteilla takaat peruukin hyväkuntoisuuden mahdollisimman pitkään. Ostotilanteessa opastamme sinua peruukin kotihoidossa ja neuvomme sopivat hoitotuotteet, jotka löydät valikoimastamme niin kuituhiukselle kuin aitohiukselle. Peruukeille on saatavana myös erilaisia telineitä säilytystä varten niin kotikäyttöön kuin matkallekin. Saat meiltä myös erityiset harjat peruukeille.